2019. február
A februári feladatlapban is igyekeztünk érdekes témákat, feladványokat kiválasztani. A versenyzők különböző fajok szemeit ábrázoló képeket kell társítsanak nevekhez, van egy összetett szavakat tartalmazó rejtvény, egy táplálékláncos feladat, valamint egy újdonságnak számító, szóláncos feladat is.
Letöltések száma: 70
Letöltés >>
2019. január (megoldás)
Letöltések száma: 21
Letöltés >>
2019. január
Letöltések száma: 73
Letöltés >>
2018. december (megoldás)
Letöltések száma: 25
Letöltés >>
2018. december
Letöltések száma: 93
Letöltés >>
2018. november (megoldás)
Letöltések száma: 26
Letöltés >>
2018. november
A novemberi feladatok: egy keresztrejtvény megoldása, hulladékgazdálkodáshoz kapcsolódó tevékenységek sorba helyezése, egy madaras kvíz kitöltése, valamint egy növényes közmondásokat tartalmazó rejtvény megoldása.
Letöltések száma: 129
Letöltés >>
2018. október (megoldás)
Az októberi feladatsor négy feladatot tartalmazott: a madarak vonulási útvonalát kellett meghatározni, egy keresztrejtvényt megoldani, madárfajokat felismerni, illetve egy kis találós kérdést is kellett írjanak a versenyzők.
Letöltések száma: 49
Letöltés >>
2018. október
Az októberi anyag 4 feladatot tartalmaz amelyben a madarak vonulási útvonalát kell meghatározni, keresztrejtvényt megoldani, madárfajokat felismerni, illetve egy kis találós kérdést is kell írni.
Letöltések száma: 196
Letöltés >>
Hangyasuli: I. Évfolyam beszámoló
A nevelési programjainkat kívántuk színesíteni akkor, amikor a Hangyasuli: I. évfolyam elnevezésű program elindítása mellett döntöttünk. Más programjainktól eltérően ez az, amelyik teljes egészében arról szól, ami a hosszú távú célunk: folyamatos környezeti nevelési programot biztosítani régiószinten.
Letöltések száma: 27
Letöltés >>
Hangyabazár
Szétnézek >>
Tananyag
Beleolvasok >>
Képtár
Szétnézek >>
Zöldkönyvtár
Beleolvasok >>
Adománysarok
Hozzájárulok >>
Hangyafilmek
Szétnézek >>
Online játékaink
Szétnézek >>
Fotóblog
Szétnézek >>
Íratkozz fel
hírlevelünkre