2019. január
Letöltések száma: 54
Letöltés >>
2018. december (megoldás)
Letöltések száma: 21
Letöltés >>
2018. december
Letöltések száma: 93
Letöltés >>
2018. november (megoldás)
Letöltések száma: 25
Letöltés >>
2018. november
A novemberi feladatok: egy keresztrejtvény megoldása, hulladékgazdálkodáshoz kapcsolódó tevékenységek sorba helyezése, egy madaras kvíz kitöltése, valamint egy növényes közmondásokat tartalmazó rejtvény megoldása.
Letöltések száma: 129
Letöltés >>
2018. október (megoldás)
Az októberi feladatsor négy feladatot tartalmazott: a madarak vonulási útvonalát kellett meghatározni, egy keresztrejtvényt megoldani, madárfajokat felismerni, illetve egy kis találós kérdést is kellett írjanak a versenyzők.
Letöltések száma: 48
Letöltés >>
2018. október
Az októberi anyag 4 feladatot tartalmaz amelyben a madarak vonulási útvonalát kell meghatározni, keresztrejtvényt megoldani, madárfajokat felismerni, illetve egy kis találós kérdést is kell írni.
Letöltések száma: 196
Letöltés >>
Hangyasuli: I. Évfolyam beszámoló
A nevelési programjainkat kívántuk színesíteni akkor, amikor a Hangyasuli: I. évfolyam elnevezésű program elindítása mellett döntöttünk. Más programjainktól eltérően ez az, amelyik teljes egészében arról szól, ami a hosszú távú célunk: folyamatos környezeti nevelési programot biztosítani régiószinten.
Letöltések száma: 27
Letöltés >>
2018. május
Letöltések száma: 38
Letöltés >>
2018. március (megoldás)
A Hangyasuli: 1 Évfolyam programja keretében megjelent a márciusi feladatsor, amelyekben ezúttal is négy feladatot kellett megoldjanak a versenyben résztvevő gyerekek. Egyrészt röpkép alapján kell felismerjenek madarakat, megfelelő tárolókba helyezzenek különböző hulladéktípusokat, fürge gyíkkal kapcsolatos rejtvény megoldjanak, valamint egy az élőhelyekkel kapcsolatos tesztet is meg kell megoldani.
Letöltések száma: 14
Letöltés >>
Hangyabazár
Szétnézek >>
Tananyag
Beleolvasok >>
Képtár
Szétnézek >>
Zöldkönyvtár
Beleolvasok >>
Adománysarok
Hozzájárulok >>
Hangyafilmek
Szétnézek >>
Online játékaink
Szétnézek >>
Fotóblog
Szétnézek >>
Íratkozz fel
hírlevelünkre